![]() ![]()
Julkola
En lite segare kola som passar bra till julen. Är lätt att lyckas med men kräver lite längre koktid då den innehåller mycket grädde.
![]() ![]() Javisst kan du det! Men ta lite måttligt - annars blir det lätt för mycket chokladsmak. ![]() ![]() 23 december 2011
Hej jag lägger in receptet i min kokbok tack! ![]() ![]() ![]() ![]() 22 december 2011
vilken sorts gädde ska man använda? ![]() ![]() ![]() ![]() Vanlig vispgrädde, 40% ![]() ![]() 26 november 2011
funderar på att göra i julklapp och lägga i strut och slå in till mina kompisar. :) varsågod för idén, om ni ska göra likadant! :D ![]() ![]() ![]() ![]() 10 augusti 2011
men blir det här en sån kola som blir seg då eller ? <3 ![]() ![]() ![]() ![]() 10 augusti 2011
den ä bra men brukar ta grädde å håning i å då blir det super bra =D ![]() ![]() ![]() 10 augusti 2011
det skulle stå å enkel kola Cx<3 ![]() ![]() ![]() 19 december 2010
Ser gott ut! xD ![]() ![]() ![]() ![]() 14 december 2010
Det var jätte gott !!! <3 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 december 2010
det står inte ens vilken temp det sa va på.. och jag visste inte ens vad kulprov var -.- ![]() ![]() ![]() 16 december 2010
I menyn till vänster står det vad kulprov är :) ![]() ![]() 15 november 2012
Det står även i receptet att den ska bli ca 120 grader! ![]() ![]() ![]() 5 december 2010
trevlig hemsida! Gör julkolan och den smakar helt sjukt gott! Dock - efter snart 3,5h kokning klarar den fortfarande inte kulprovet. Kan vara värt att tänka på. Men gott ska det bli när den är klar! Mvh Lars ![]() ![]() Äldre kommentarer![]() ![]() ![]()
|
|
Kan man lägga i lite kakao i smeten? Vet någon om det blir gott?